Thomas Melchior revine in Romania

22 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Thomas Melchior va reveni in Romania pe data de 27 iunie, in clubul La Mania din Mamaia. In deschiderea evenimentului va mixa Sepp, iar pretul intrarii este de 20 de Lei.

Thomas Melchior, cu primul sau album solo, este al treilea fondator al minimal techno-ului, dupa Peter Ford si Ricardo Villalobos. Artistul,care a trait in Londra mai mult de 20 ani, si-a inceput cariera alaturi de nume ca J. Saul Kane (Depth Charge), Carl Craig si Baby Ford in Anglia la inceputurile anilor '90. Bazandu-se pe inceputurile acid house-ului, si-a creat propriul sound, mult mai abstract si minimal. Colaborarea cu Peter Ford si release-urile pe label-urile Trelik si l-fach au pus bazele sound-ului minimal pentru multe generatii de dj si producatori care au urmat.

La fel ca Ricardo Villalobos, Thomas nu pune niciodata numai retro sau deep house; are darul de a se plimba in seturile sale prin intreg universul sau muzical: "he always seems to have the knack of finding the exact point of intersection where depth and flow, lightness and groove meet".


Popup detector