Thomas Melchior, Federico Molinari si Bill Patrick mixeaza in Bacau in septembrie

12 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Thomas Melchior, Federico Molinari, Bill Patrick, Raresh si Zotist sunt DJ-ii care alcatuiesc programul celei de-a doua editii a evenimentului 12 Hours Dance Marathon ce va avea loc in Bacau pe 12 septembrie.


12 Hours Dance Marathon este un label de evenimente nascut din pasiunea pentru muzica electronica si dorinta de a oferi entertainment de calitate in zona Moldovei. Prima editie a 12 Hours Dance Marathon de la Bacau a avut un impact deosebit in sfera muzicii electronice, fiind printre putinele evenimente de mare amploare din zona Moldovei cu aceasta tematica. Petrecerea a avut loc pe 19 aprilie 2009 in hala Woodcotte si a atras 1500 de persoane, invitati fiind doi dintre cei mai prolifici DJi romani ai momentului Raresh si Rhadoo, alaturi de Praslea si Sebo. Ulterior, 12 Hours Dance Marathon a fost declarat cel mai bun eveniment din Moldova all time, cu cea mai mare masa de oameni prezenta pe o durata atat de lunga a petrecerii.


Biletele s-au pus in vanzare in avans pe bilet.ro la pretul de 20 lei, iar la intrare pretul unui bilet va fi de 30 lei pana la ora 00.00 si 40 lei dupa ora 00.00.




Popup detector