The Gemini Bros, Miniturneu in Muntenegru si Croatia

13 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Duo-ul 'The Gemini Bros' pleaca intr-un miniturneu in Muntenegru si Croatia la finalul lunii iunie 2012.


Astfel, cei doi frati gemeni vor mixa pe data de 28 iunie 2012 pe una dintre cele mai cosmopolite terase din orasul Budva (Muntenegru), locatie care a strans de-alungul timpului diverse expozitii de arta sau prezentari fashion.


Pe 29 iunie vor fi prezenti intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale Croatiei, Dubrovnik, la Art Caffe Bar (locatie in care au concertat, printre altii, Umbo, Mr. Goju, JK Soul, Cayetano).


Iar pe data de 30 Iunie vor mixa pe scena principala a festivalului San Pellegrino din Umag, cu un line-up de exceptie: Kraak & Smaak (NL), Smoove & Turrell (UK), Mo'Horizons (DE), Alfred Azzetto (I), Mop Mop (I), Paolo Barbato (I), Soopasoul (UK) si multi altii. Festivalul se va desfasura pe o perioada de trei zile (de pe 28 pana pe 30 iunie 2012), si va avea doua scene distincte - MAIN STAGE si VINYL SOLUTION STAGE.



Cei doi romani sunt anuntati a mixa in warm-up pentru Kraak & Smaak si se pare ca turneul face parte dintr-o serie mai lunga de evenimente a lansarii primelor doua vinyluri a celor doi producatori romani. Mai jos puteti asculta mixul special pentru acest miniturneu pe pagina de soundcloud a celor de la 'The Gemini Bros'.



Popup detector