The Geek x VRV canta alaturi de Gramatik la Arenele Romane!

17 Noiembrie 2017 Elena Paraschiv Best Music

The Geek x VRV canta alaturi de Gramatik la Arenele Romane!

GRAMATIK va concerta la Arenele Romane pe 22 noiembrie de la ora 21:00 ! Pe numele sau real Denis Jasarevic, este un producator de muzica hip hop si electronica originar din Portoroz, Slovenia si l-ati putut vedea in Romania pana acum pe scenele festivalurilor Untold, Electric Castle, dar si la Coachella sau Sziget.


Seara va fi deschisa de NEXT EX, una dintre cele mai fresh trupe de electro pop din zona scenei underground si The Geek x VRV.


De after party vor fi responsabili DASHERZ si EXPOSURE.


The Geek x VRV sunt unuii dintre cei mai cunoscuti artisti ai scenei franceze de muzica electronica si vor veni in premiera in Romania. Acesti artisti eclectici se inspira din genurile deja clasice precum funk si jazz si dau nastere unor adevarate capodopere.


The Geek x VRV s-au bucurat in ultimul timp de aprecieri venite din partea publicului care le-au adus un boost de imagine si care i-au ajutat sa devina din ce in ce mai cunoscuti, astfel ca au urcat pe scena cu artisti ai genului deja consacrati precum Zeds Dead, Savant, Dillon Francis sau Gramatik.


DASHERZ (Adrian Calin) este un tanar Dj si producator din Bucuresti de 20 de ani. El si-a inceput cariera in muzica la sfarsitul anului 2013, acesta fiind provocat de un prieten, dar provocarea s-a transformat intr-o dorinta foarte mare de a continua. La un an dupa, acesta a postat primele sale melodii. Melodii cu care a atras atentia marilor producatori din afara, precum Hardwell, prin editul sau facut melodiilor \"Hollywood\" si \"Madworld\" , sau prin single-ul lui intitulat \"The Flash\", melodie cu care a reu?it sa primeasca suport din partea marelui Datsik.


https://facebook.com/dasherzmusic


https://soundcloud.com/dasherzmusic


https://instagram.com/dasherzmusic


https://open.spotify.com/artist/31As6qOQUklgIUuTYF8JAt


EXPOSURE (Denis Morariu) este un tanar Dj si producator de 19 ani din Brasov. Acesta si-a inceput productia muzicala in adevaratul sens al cuvantului in anul 2014, pana atunci doar cochetand cu acest concept. Inspiratia sa a venit in anul 2010, odata cu aparitia pe scena a lui Skrillex, iar in timp s-a declarat fan al lui Zomboy, Must Die!, Jauz, Joyryde, Kill The Noise si Virtual Riot. In seturile lui vom gasi variatii de genuri, pornind de la dubstep, basshouse, trap si ajungand pana la jungle terror. Ca prestatii live, acesta a mixat alaturi de Gojira & Planet H, cei doi sustinandu-l in toata aceasta perioada, iar cea mai mare realizare a lui a fost clasarea pe locul 8 in topul Spinnin Talent Pool, cu remixul piesei Forbidden Voices a lui Martin Garrix.


https://facebook.com/iamexposure


https://soundcloud.com/iamexposure


https://instagram.com/iamexposure_


BILETE


Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:


- PRESALE : 109 Lei Acces General, 159 Lei VIP (in fata scenei) - pana pe 15 noiembrie


- LA INTRARE: 129 Lei Acces General - in limita biletelor disponibile


Sunt in vanzare doar 300 de bilete VIP si 1300 Acces General. Zona VIP se afla in fata scenei si este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bra?ara textila (pe care o primi?i la intrare)


PROGRAM


19:30 – Doors


20:00 - 20:40 - Next Ex


21:00 - 22:00 – The Geek x VRV


22:15 - 23:45 - Gramatik


00:00 - After cu DASHERZ si EXPOSURE


REGULI DE ACCES


ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !!! Se fumeaza doar in locurile special amenajate !!!


Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:30, iar concertele incep la ora 20:00.


Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:30, dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.


Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane, nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o bratara speciala cu care pot intra si in zona de Acces General.


Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de cel putin unul dintre parinti, la randul sau posesor al unui bilet valid. Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.


Minorilor cu varsta sub 14 li se va permite accesul in zona de concert doar daca acestia sunt insotiti de un adult si ambii sunt posesori ai unor bilete valide.


Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.


INFORMATII UTILE:


Este interzis in zona de concert:


- accesul cu arme sau obiecte periculoase


- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.


- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel


- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)


- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)


- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.


De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.


Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vin, vin fiert, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.


MASURI DE SIGURANTA


Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat in caz de intrerupere a curentului electric. De asemenea, vom avea si un pompier privat la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului.


De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.


Harta Arenele Romane: http://bit.ly/hartaAreneleRomane


OBLIGATIILE PUBLICULUI


-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;


-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;


-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta


-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;


-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;


-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.


Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by BeatFactor, unsitedemuzica.ro si KISS FM.Popup detector