The Ark prezinta Blame Coco fata lui Sting live la Bucuresti

20 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

The Ark prezinta Blame Coco  fata lui Sting live la Bucuresti
TAGS:
i blame coco  Sting  the ark 

Vineri, pe 5 noiembrie, The Ark deschide colectia de evenimente toamna-iarna cu I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, care va concerta pentru prima data la Bucuresti in The Ark Underground, in cadrul unui eveniment organizat de The Ark si sustinut de Emagic.


Rebela si neinteleasa, Coco isi defineste stilul muzical drept electro-pop, numarand printre trupele care i-au influentat muzica pe Kraftwerk, Depeche Mode si The Cure. Fiica celebrului Sting si a actritei Trudy Styler, Eliot Paulina Sumner este vocea inconfundabila din spatele proiectului I Blame Coco. Paulina, poreclita “Coco”, a crescut in Anglia, descoperindu-si veleitatile artistice inca din copilarie. La 15 ani compunea deja, iar la 17 ani semna un contract cu Island Records. Din cele cateva zeci de piese compuse pana la acel moment, au fost alese 11 pentru a fi incluse pe primul sau album, “The Constant”. Fascinata de muzica suedeza, Coco Sumner a cooptat-o intr-un duet pentru single-ul “Caesar” pe Robyn, piesa fiind lansata oficial chiar la inceputul acestui an. Printre cei care i-au remarcat talentul se numara Mr Hudson (renumit pentru pentru colaborarile cu Kanye West) si Pete Doherty, fondatorul proiectului brit indie Babyshambles, care au promovat I Blame Coco in cadrul show-urilor din UK.


Fiica unui artist legendar, Coco isi doreste cu ardoare sa nu traiasca in umbra tatalui sau, insa pentru multi asemanarile dintre cei doi sunt izbitoare: “Parintii te invata cum sa vorbesti si probabil este normal sa gasesti similaritati intre mine si tata. Suntem apropiati dar nu vreau sa spun mai mult de atat” declara Coco Sumner, hotarata sa-si faca loc sub reflectoare prin eforturile proprii. Muzica pare sa nu fie insa unica ei pasiune, Coco reusind sa imbine cu succes concertele si sesiunile de studio cu cariera de model si scurte aparitii in productii cinematografice.


I Blame Coco va concerta pentru prima data la Bucuresti, toamna aceasta, pe 5 noiembrie, la The Ark, intrarea la concert fiind de 50 lei.


Popup detector