The Amsterdams concerteaza in Zaragoza (Spania)

24 Mai 2011 Beat Factor BeatFactor

The Amsterdams concerteaza in Zaragoza (Spania)
TAGS:
the amsterdams 

Trupa The Amsterdams sustine, joi, 26 mai, un concert pe scena Sala Lopez din Zaragoza (Spania), in cadrul inaugurarii evenimentului oficial `Bucarest en Zaragoza`.

Concertul va incepe la ora 21.30. Alaturi de The Amsterdams va canta si trupa Electric Suicide Club din Franta.

Inaugurarea evenimentului are loc joi, 26 mai, ora 19.00, la Centro de Historia din Zaragoza. `Bucarest en Zaragoza` face parte din programul `Zaragoza Latina` si se va desfasura intre 26 mai si 11 septembrie.

`Zaragoza Latina` este un proiect multidisciplinar nascut in 2004 care urmareste crearea unei platforme de schimburi si activitati culturale concentrate pe cultura latina.

The Amsterdams s-a format in 2005, in prezent, trupa fiind formata din Andrei Hategan (voce), Andrei Ungureanu (chitara), Augustin Nicolae (bas) si Ovidiu Bejan (chitara, clape, voce).

In ultimii 3 ani, The Amsterdams a sustinut mai multe concerte in Marea Britanie, Olanda, Scotia, Austria, Ungaria, Cehia, Franta si Italia.

La Festivalul Stufstock 5, trupa The Amsterdams a fost apreciata de catre trupa americana The Dandy Warhols ca fiind `cea mai buna trupa din Romania`.

Primul EP al trupei - Automatic - a fost lansat in 2008, urmat, in 2009, de primul album - Adolessons.

In 2010, The Amsterdams a cantat in deschiderea concertului The Cranberries la Bucuresti.

Ultimul album, Electromagnetica, a fost lansat la Bucuresti, in martie 2011.


Popup detector