Terrence Parker mixeaza din nou la Bucuresti

16 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Terrence Parker revine in Romania pe 2 decembrie 2011, in cadrul unui party The Fresh si We Dance ce va avea loc in clubul Space din Bucuresti.


Line up-ul este completat de catre Hijack si Fouchat, iar pretul intrarii este de 20 de lei pana in ora 12 si 30 de lei dupa aceasta ora.


Terrence Parker a mai fost prezent in Bucuresti (vezi cum a fost AICI) si in Constanta.


La mijlocul anilor 80 miscarea muzicala underground din Detroit aduce ascensiunea unor artisti ca Derrick May, Juan Atkins, Carl Craig, Kevin Saunderson, Blake Baxter, Eddie “Flashin” Fowlkes, Jeff Mills si multi altii. Alaturi de acestia, Terrence Parker s-a facut remarcat ca si producator si DJ al soundului clasic Detroit House si ramane cunoscut ca unul din pionierii miscarii Inspirational/Gospel House.

Ca si DJ, Terrence Parker (cunoscut pentru multi ca si “TP”) a devenit legendar ca urmare a unui stil de mixat aparte si foarte tehnic. TP este bine cunoscut pentru faptul ca foloseste un receptor de telefon ca si casca pentru mixat atragandu-si astfel porecla de “Telephone Man”.


Terrence Parker Live @ Betino's Record Shop, Paris - 20-06-2011 by R_co

Din 1988 si pana in prezent TP a lansat peste 100 de inregistrari cu hituri ca “Love’s Got Me High”, “The Question” sub diferite labeluri: Studio K7 (Germany), Network/Six6 (UK), KMS (USA), Simply Soul (USA), Deconstruction (UK), Superb Ent. (Japan), Universal, EMI, Virgin, and Sony/BMG.




Proiectele si remixurile lui TP includ artisti populari cum ar fi Kelly Rowland, Michelle Williams, Omarion feat Bow Wow, Aaron Carl, Wyclef feat Akon, Beyonce & Shakira, Kanye West, Christina Aguilera, Shaun Escoffery, Ce Ce Winans, Dr. Charles Hayes & The Cosmopolitan Church Of Prayer Choir, Amerie, Chris Brown si multi altii.

Productiile muzicale ale lui Terrence, remixurile si activitatea de DJ au fost recunoscute de organizatii renumite ca Detroit Historical Museum’s History of Techno International Exhibit si Indiana State University’s Department Of African American Music And Culture
.



Popup detector