Terase din Bucuresti si Vama Veche, prezente la BestFest 2011

23 Iunie 2011 Beat Factor BeatFactor

Vara asta, atmosfera din Vama Veche se muta pentru un weekend mai aproape de Bucuresti, deoarece cateva dintre mai tari terase si cluburi din Bucuresti si din Vama se vor afla anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp.


Expirat si Elephant Vs. Goblin isi fac program de weekend la iarba verde pentru fanii B’ESTFEST, amenajandu-si cate o terasa in cadrul B’ESTFEST Park, si astepandu-si publicul cu un meniu de muzica live, DJ sets, voie buna si party pana dimineata.


B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta in perioada 1-3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere. Line-up-ul festivalului va include trupe ca Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum (live), House of Pain, Flogging Molly si Hadouken!, dar si nume autohtone, printre care Suie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci. Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping. Copiii sub 12 ani au gratuitate iar elevii si studentii beneficiaza de 50% reducere, daca vin cu gasca de prieteni la festival, detalii pe www.bestfest.ro sau la adresa de email bestfest@myticket.ro.


Popup detector