Tema festivalului Sonar in acest an este femeia

11 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Credeti ca Ibiza e prea scumpa si vreti sa ascultati ceva mai mult decat house si techno? Doriti mai multe DJ seturi si gig-uri? Poate putin soare? Daca raspunsul este DA, chiar daca suna a mesaj pe care-l vedem pe toate promotiile proaste, atunci cu siguranta trebuie sa mergeti la Sonar in acest an. Festivalul se va desfasura in Barcelona de pe data de 19 pana pe 21 iunie. Beat Factor va fi acolo.

De 15 ani, mai marii muzicii electronice sosesc in Barcelona in fiecare luna iunie la Sonar. In acest an evenimentul are doua teme principale, anume factorul feminin si mixul de genuri si stiluri. Doamnele sunt clar primele in line-up, incepand cu divele electro-pop Alison Goldfrapp si Roisin Murpy, continuand cu M.I.A, Kid Sister si DJ Chloe si terminand cu Miss Kittin si frantuzoaica Camille.

Combinarea de genuri si stiluri este un ingredient excelent pentru Sonar, dar headline-eri sunt Justice, Yello, Boyz Noize sau Diplo. Toti acestia vor avea audienta din plin, deoarece la Sonar conteaza mai putin decat inainte diferenta de stiluri si genuri muzicale. Darren Emerson, Jeff Mills sau Mad Mike Banks sunt alti mari artisti care completeaza un line-up de vis in acest an.

Sonar Festival preview:




Popup detector