Te bagi la un Boogie Woogie?

22 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Cand boogie il intalneste pe woogie, e timpul pentru boogie woogie! ZigZag Collective te invata cum sa te boogie cu woogie pe 30.01.2010, la Traian 42!

Doua scene, 4 boogeri si 3 woogeri care vor sta cu beaturile pe tine pana la rasarit, intr-un dezmat caterincos de sunete!

Pe 30 ianuarie, boogerii sunt asteptati la Scena 1 de mai marii intr-ale muzichiilor: Manole e mezinul booger, mereu la locul lui. El va incalzi Scena pentru distractie. Mr John, cel mai pasnic booger din Breaza, teapan in tech house, va invarti butoanele in ritmuri boogeresti. Roger si Anitte, vor dezlantui boogereala. Pentru acest cuplu, beaturile nu mai au niciun secret.

Woogerii sunt asteptati la Scena 2, unde Dannidat (maestrul zigzag) pregateste platanele printr-un live act funky swing. Primary nu se va lasa mai prejos si va da foc beaturilor , iar Vladimir le va tine isonul.

Asa ca daca esti “boogie” sau crezi ca il ai pe ”woogie”, adu-le pe amandoua sa se boogie woogie toata noaptea la Traian 42! Indiferent de scena pe care o alegi, ZigZag iti garanteaza caterinca!

Si ca vorbim de caterinca, vezi ce haine pui pe tine, sa fie cat mai boogie woogie!


Popup detector