Tago Mago se deschide saptamana viitoare cu Partizan si Suie Paparude

10 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Clubul TAGO MAGO se deschide official cu un week-end well mixed in 16-18 Septembrie 2010. Tago Mago - noul avanpost al miscarii de rezistenta anti-kitch, un loc care declara razboi culturii de tip "bubblegum", muzicii de consum si ochelarilor de cal.


Incearca o seara speciala in centrul Bucurestiului, intr-un loc ce mixeaza formulele de club, bistro si terasa cu ateliere culturale polivalente – film, expozitii de fotografie, pictura, teatru, sala de auditii si performance-uri, in care se vor desfasura in paralel activitati culturale si un clash de stiluri muzicale variind de la indie-ul de moda veche si noua la amestecuri eteroclite de jazz, fusion, electro and anything in between.


Vezi bine, ai sanse mari sa gasesti ceva potrivit pentru tine!


TAGO MAGO. Str. Sperantei 21.


Intr-o noua reincarnare, dupa o perioada de aproape patru ani, trupa PARTIZAN a realizat ca mai are multe de transmis si a reinceput seria de concerte.


Pe 16 Septembrie in avem la TAGO MAGO! Sunt invitatii nostri speciali!


Trupa are nume noi in componenta, membrii ei fondatori Artan (voce, ex-Timpuri Noi) - si Razvan ‘Sudezu’ Moldovan (chitara, ex-Timpuri Noi) - cooptandu-i in urma unei selectii in care nu s-au facut compromisuri. Noii partizani sunt: Janin Pasniciuc (chitara, ex-AB4, ex-Zebre, Dekadens, The Division Of Joy), Andrei Petrila (tobe, ex-Firma) si Cezar Knihinsci (bass, Orchestra Nationala Radio). "Au spiritul tanar", spune despre ei Artan, "si sunt foarte hotarati in ceea ce priveste orientarea lor muzicala".


PARTIZAN a fost infiintata in 2001 si a lansat 2 albume: "Am cu ce" si "Bucuresti", precum si single-ul "Papusea masculina". In cei cinci ani de activitate, trupa a sustinut numeroase concerte, iar hiturile "Fata mea" si "Papusea masculina" au ajuns pe primul loc in box office. "Grupul a promovat un proiect de muzica inventat intr-o seara cand ascultam un sir de posturi de radio FM. Stilul creat a fost de muzica vesela, de tip occidental", spun Razvan si Artan despre inceputurile trupei.


Trupa lucreaza deja noi piese, cu un sound diferit fata de albumele precedente: un rock modern, din care va lipsi influenta orientala.


Joi, 16 Septembrie in noul club TAGO MAGO din Str. Sperantei nr. 21 PARTIZAN se vor dezlantui intr-un concert special care se doreste un start al serilor de fun nebun, live sessions si party.


In ziua urmatoare pionierii electro-ului romanesc, SUIE PAPARUDE, vor invada TAGO MAGO cu sunetele lor intr-un show live in care vor prezenta numeroase piese noi ce vor fi incluse pe urmatorul album al trupei ‘E Suflet in Aparat’.


"Un pic mai dark, mai rock pe alocuri", este descrierea facuta de membrii sUIE PAPARUDE noului album, materialul de pe care deja au extras single-ul ‘Soundcheck’ – un party-hit al verii care tocmai s-a incheiat.


Michi ne descrie in cateva cuvinte cum va suna ‘sufletul din aparat’: "Cu alte sonoritati, cu combinatii de stiluri de muzica aparent incompatibile, toate subordonate insa stilului sUIE PAPARUDE. Am folosit pentru acest album si sintetizatoare noi, atat in forma fizica cat si virtuala, asa ca a fost o curba de invatare, de acomodare iar apoi de munca de compozitie si atentie la detaliu. Ne place sa fim conectati tehnologic, mental si muzical la ceea ce se intampla azi."


In concluzie, Vineri 17 Septembrie aveti ocazia – de neratat - de a va "Suie-paparuda" in noul club TAGO MAGO din Str. Sperantei 21.


Si pentru ca este un week-end de lansare officiala, Sambata, 18 Septembrie e ziua marelui party – un dublu-party, la parter si la etaj – unde, evident, sansele sa va simtiti bine se dubleaza!


You + Tago Mago = love

Bautura + mancare = Oh, da!

Down tempo + disco = bonus

World music + post punk = extra bonus

Jazzy + trip-hop + electro + dub = bonus la bonus

Filme + performance + expozitii + teatru = Corect! Asa, da!

Terasa + subsol + parter + etaj + mansarda = Yeah, baby, Yeah!

TAGO MAGO – we like it well mixed


Popup detector