T in the Park a fost ales cel mai bun festival din Marea Britanie in 2008

23 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

T in the Park a fost numit Festivalul Anului in Marea Britanie, la ceremonia premiilor Vodafone Live Music Awards. Organizatorii spuneau ca premiul a revenit festivalului T in the Park, deoarece loialitatea fanilor fata de eveniment este foarte mare.

Directorul festivalului, Geo Ellis declara ca este fantastic sa incheiam cea de-a 15 editie in acest stil. Sa fim recunoscuti national, de catre fani drept cel mai bun festival din Marea Britanie, la o ceremonie atat de prestigioasa.

Fara loialitatea si dedicarea fanilor, T in the Park nu ar fi ajuns ce este astazi. Au demonstrat ca sunt cei mai buni si nici un alt eveniment nu ii poate egala. George Kyle, reprezentatul sponsorului principal Tennent adauga ca Acest premiu recunoaste cu adevarat line-up-ul incredibil din 2008 si atmosfera fenomenala care a dus la popularizarea evenimentului printre fani si artisti.

Castigand pentru prima data 4Music Festival of the Year, T in the Park a surclasat alte evenimente de amploare precum Glastonbury, Reading si Leeds, la ceremonia desfasurata in Academia Brixton din Londra.



Popup detector