Synthplants Ekzit revine

07 Iunie 2006 Beat Factor BeatFactor

In data de 20 iulie va incepe editia a patra a festivalului Ekzit, organizat de echipa Synthplants. Organizatorii anunta patru zile si trei nopti non stop de muzica electronica, mai exact de joi seara, 20 iulie, pana duminica la pranz, 23 iulie. Locul in care se va desfasura festivalul in acest an este Delta Dunarii, pe malul lacului ce precede comuna Murighiol din judetul Tulcea. Ekzit 06 anticipeaza un numar de persoane prezente la festival de minim 2500.

Line up-ul din acest an este foarte interesant si reuseste sa acopere mai toate genurile specifice muzicii electronice. La capitolul DJ-i straini vor fi prezenti General Midi (Distinctive Rec. UK), Andreas Kremer (ADK Music Germany), Jody Wisternoff (Way Out West), Matt Rickard (Ministry of Sound Radio/Hope Recordings), Hypertech (D2/MJM Macedonia), Meat (Cocoon Records), Magda (Clonk Germany) si Darko Stepic (Macedonia). Intre DJ-ii romani care vor participa la editia de anul acesta mentionam Rhadoo, Vania, Sonicvibe, Haute Culture, Marika, Dj Vasile, Raoul, The Model, Raresh, Gojira, Said, Kozonak si multi altii. La festival se va asculta muzica electronica de toate genurile: trance, techno, break-beat & breaks, drum and bass, house, minimal.

Locul de desfasurare a evenimentului (care consta in 50 000 m) va dispune si de o plaja artificiala (se va aduce nisip) si de asemenea de un bar cu terasa unde se poate servi si mancare, pe langa bautura. De mentionat ca nu vor lipsi barmani profesionisti, astfel incat totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Locatia este usor accesibila atat pentru cei care calatoresc cu trenul cat si pentru cei care vin cu masina. Localitatea Murighiol (n traducere Lacul Violet) este situat n partea de sud - est a judetului, la 45 km de municipiul Tulcea pe sosea si 53 km pe ap.

Sonorizarea pregatita pentru festivalul din acest an este de 35 000 W. Vor exista proiectoare de 4m x 4m imagine, parcare cu paza si un camping cu toate dotarile necesare. Pe durata evenimentului se vor organiza concursuri cu premii, vor fi focuri de artificii si foarte multa voie buna.

Pretul unui bilet in avans este de 50 ron iar pretul unui bilet pe seri la Murighiol va fi: joi 20 ron, vineri 30 ron si sambata 30 ron. Biletele se pun in vanzare prin reteaua Diverta: Bucuresti (Unirii, Plaza), Brasov (Star Mall), Timisoara (Iulius Mall), Craiova (Mercur), Oradea (Lotus), Constanta (Tomis Mall), Sibiu (Dacia Traiana).

Pentru mai multe detalii: www.synthplants.ro


Popup detector