Swedish House Mafia, Best Swedish Act la MTV European Music Awards

20 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Swedish House Mafia, proiectul format din Axwell, Sebastian Ingrosso si Steve Angelo, a reusit sa o depaseasca in acest an pe favorita la premiu - Robyn - castigand titlul de Best Swedish Act.


Astfel, Swedish House Mafia vor merge mai departe in competitia pentru titlul de Best European Act, din cadrul premiilor MTV European Music Awards care vor avea loc anul acesta in Madrid.


Printre alti artisti nominalizati la editia din acest an a MTV Music Awards se numara Katy Perry, cu trei nominalizari, pentru Best Song, Best Female si Best Video, 30 Seconds to Mars pentru categoria Best Rock, Best Music Video si Best World Stage Performance.


De asemenea, trupa Gorillaz este si ea nominalizata la sectiunea Best Wold Stage Performance. Albumul de debut Swedish House Mafia, intitulat Until One, va aparea prin Virgin Records/ EMI pe 22 octombrie 2010 si reprezinta o celebrare a exceselor de pe ringul de dans, fiind plin de colaborari inedite, cu nume importante ale scenei muzicii electronice si nu numai.


Discul va fi disponibil si in Romania in magazinele de specialitate, cat si online, in shop-urile digitale. Pe 19 noiembrie 2010 va avea loc premiera documentarului Take One, un film care prezinta viata super-starurilor Swedish House Mafia.


Proiectia va avea loc in cadrul unui eveniment special care va fi anuntat in curand.


Popup detector