Sven Vath si Loco Dice pe frontispiciul celei de a 10a editii The Mission

03 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

In acest weekend am fost alaturi de The Mission pentru a sarbatori 10 ani de activitate pe scena muzicii electro. Din 2001, The Mission ne-a tinut aproape si ne-a invatat cu prezenta unora dintre cei mai mari DJ ai lumii, cu evenimente bine puse la punct, ornate de fiecare data cu surprize din cele mai inedite.


Si in acest an, cei de la The Mission nu s-au dezmintit si astfel au marcat 10 ani de activitate, pe plaja, la Mamaia, alaturi de peste 3000 de fani.


Desi vremea e frumoasa afara, petrecerea a avut loc in doua corturi imense incalzite, dat fiind faptul ca in timpul noptii temperatura se preconiza sa ajunga, cum s-a si intamplat, defapt, la nu mai mult de 6 grade.


Editia din acest an a insemnat o incredibila miscare de forte, de la instalatii pentru scena, atat vizuale, cat si sonore. Sponsorii au fost si ei multi si cu totii, de la organizatori, atat cei care se ocupau de scena, ca si cei care ofereau bratari la intrare, pana la diversii promoteri si agentii de ordine s-au dat peste cap ca evenimentul sa mearga ca pe roate.


Si asa a si mers, showul incepand in jurul orei 22 pe 1 mai si terminandu-se pe ziua cand petrecerea s-a mutat din cele doua corturi pe plaja din spatele celor doua corturi.


Varful petrecerii a fost atins in timpul spectacolului oferit de Sven Vath, a carui mix a inceput in jurul orei 3 si a tinut oamenii in picioare pana in jurul orei 8 dimineata, in conditiile in care party-ul s-a mutat pe plaja inca de la ora 5.40 cand soarele a rasarit peste Marea Neagra.


Un alt mare eveniment marca The Mission este asteptat in august, cand vor mixa Fat Boy Slim, Royksopp, Tiesto.


Vlad Piriu pentru Beatfactor.


Pentru a vedea poze de la The Mission 10 Years, apasa aici.


Popup detector