Surf Club H2O Opening Party sambata aceasta

05 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Sambata asta, 7 iulie 2007, H2O deschide oficial sezonul 07 de evenimente la Surf Clubul de la Mamaia, un proiect deja cu vechime pentru noi. H2O este in lupta cu incalzirea globala, asa ca sambata se da drumul la sezonul de sporturi nautice la Surf Club H2O, singurul spot profesionist de kiteboarding si windsurfing din Romania.

Toata vara aici va functiona un magazin de echipament, un spot profesionist si o scoala de kite si de windsurf si vor avea loc concursuri de kiteboarding, windsurfing, kayak surfing, fotografie si bineinteles, petreceri pe plaja, DJ Romano fiind primul invitat la pupitru.

pupitrul nu o sa stea deloc nefolosit vara asta, iar pentru inceput DJ Romano (Germania), de la G Force Sound - NO.1 European Jamaican Music Soundsystem and Producer - se intoarce in Romania pentru a da startul.

G-Force activeaza de mai bine de 10 ani in Europa la nivel maxim. Influentati de legenda dancehall/reggae David Rodigan, G-Force s-au format ca un Soundsystem bine cunoscut pentru originalitatea lor. Dupa calatoria din 1993 in Jamaica, Romano, Zumo si Don au fondat "International Crew of G", redenumit "G-Force Sound" 3 ani mai tarziu.

G-Force au inceput sa organizeze sistematic party-uri reggae si dancehall in diferite orase din Germania, iar in ultimii 4 ani au pus bazele a 3 filiale locale: Salento/Italia, Praga/Cehia si Bucuresti/Romaina. In show-uri lor au colaborat cu cele mai mari nume de pe scena precum: Tolga, Mr. Gentleman, General Manu, Patrice, Black Kappa, Bantu sau Natty Flo.


Popup detector