Sunrise celebreaza sase ani in acest weekend

07 Martie 2007 Beat Factor BeatFactor

La aniversarea a sase ani de activitate, agentia de booking si organizatori de petreceri Sunrise va aduce sambata aceasta in Bucuresti doi DJ-i internationali in premiera in Romania: Matt John si Zip. Lor li se vor alatura Praslea si Pedro, doi DJ-i romani. Evenimentul are loc in clubul Kristal Glam. Le uram si noi 'La Multi Ani!'

In 2001, Sunrise a inceput sa lucreze cu trei dintre cei mai vechi si experimentati DJ romani: Rhadoo, Raoul Russu si Rosario Internullo. Astazi, in rosterul Sunrise se afla 26 de artisti romani. In ultimii ani, in paralel cu managementul DJ-ilor romani, agentia si-a concentrat efortul pe organizarea evenimentelor de muzica electronica, cu artisti din zona minimal, techno, electro si house. Pentru aniversarea a sase ani de activitate, Sunrise ofera alti doi artisti in premiera: Zip si Matt John.

Pe numele sau adevarat Thomas Franzmann, Zip are o experienta muzicala impresionanta ce include trei proiecte de muzica electronica: Dimbiman (proiectul sau de productie solo), Pantytec (proiectul de productie alaturi de Sammy Dee) si Narcotic Syntax (proiectul de productie alaturi de James Dean Brown, Markus Nikolai si Yapacc). Zip este co-fondatorul casei de discuri Perlon.

Matt John este un artist cu o ascensiune rapida in muzica electronica in ultimii doi ani. Productiile sale nu au lipsit din playlist-urile unor artisti ca Ricardo Villalobos sau Luciano. Talentul sau l-a ajutat sa isi castige si statutul de rezident al Circoloco @ DC10 Ibiza.



Popup detector