Sunrise aniverseaza opt ani de existenta in acest weekend

03 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Primul weekend de primavara aduce un eveniment Sunrise aniversar, pentru cei 8 ani de existenta. Vineri, 6 martie, in clubul Kristal Glam, se va afla in spatele platanelor Tania Vulcano, iar warm-up-ul va fi realizat de Pedro, Praslea si Cristi Cons.

8 ani de Sunrise. 8 ani in care sfera electro-techno-minimal a prins contur in Romania. 8 ani in care publicul roman a avut parte de evenimente electronice sustinute de artisti straini adusi in preimera, si de artisti romani ce s-au afirmat pe scena internationala. 8 ani ce au incurajat evolutia fenomenului clubbing in Romania si au dat nastere festivalurilor Sunwaves si 7Festival. Acum, un Sunrise mai experimentat, care anul acesta s-a dezvoltat in Sunrise Booking International.

Exuberanta, vivacitatea si energia sunt definitorii pentru seturile Taniei Vulcano. Funky house, deep house si tribal sunt stilurile cu care artista jongleaza incontestabil la fiecare aparitie, iar rezidenta de peste 10 ani in Ibiza este o realizare cu care nu multi DJ se pot mandri. Anul care tocmai s-a incheiat a purtat petrecerile Circoloco pe doua continente Europa si America unde soundul lor veritabil a captivat audienta cu fiecare gig. O prezenta inovatoare si mereu fresh, Tania Vulcano aduce acum in Bucuresti spiritul cald si jovialitatea petrecerilor din Ibiza. O zi mai tarziu, Tania va fi prezenta in Cluj - Napoca, in clubul Midi (detalii despre eveniment AICI).

Pedro (Petre Inspirescu) este proaspat intors din America de Sud. Fondator al labelului [a:rpia:r] alaturi de colegii de breasla Raresh si Rhadoo, Pedro a incantat lumea intreaga atat prin productiile sale de succes cat si prin seturile sale hotarate si vesele. E un maestru al bunei dispozitii. Weekendul acesta va sustine primul sau gig in Romania dupa intoarcerea in tara.

Tehinca impecabila si un rafinament deosebit in selectia muzicala l-au ajutat pe Praslea sa intre in sufletele noatre si sa se afirme in cluburi importante din Italia, Germania, Slovenia si Marea Britanie. A concretizat 2 productii, ce au fost lansate pe [a:rpia:r] 05 in decembrie anul trecut.

Cristi Cons, cel mai nou talent din roosterul Sunrise, este pasionat de muzica de la 7 ani, cand studia violoncelul. Prima sa piesa, a fost lansata pe [a:rpia:r] 05 si se gaseste deja in magazinele de muzica de profil: Cristi Cons - Nutatia.

Pretul intrarii este de 30 lei pana la ora 0.00 si 40 lei dupa aceasta ora.

Deja se discuta pe Forumul BF, AICI.


Popup detector