Summer Well Festival, ziua 2 - toate concertele s-au anulat

13 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Toate concertele programate duminica, 12 august, la Summer Well Festival au fost anulate din cauza vremii nefavorabile: The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink si Zulu Winter nu vor mai canta la Bucuresti!


"Ploaia abundenta din ultimele zile si mai ales de noaptea trecuta a facut ca terenul din jurul scenei sa devina nesigur. Din motive legate de siguranta, a doua zi a festivalului se anuleaza. Vom reveni cu detalii.Incepand de miercuri, 15 august 2012, ora 12:00, cei care doresc isi vor putea recupera 50% din valoarea abonamentelor de la magazinele de unde acestea au fost cumparate. Cei care si-au cumparat biletele online sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresele contact@eventim.ro sau contact@easytickets.ro, in functie de reteaua din care biletele au fost cumparate." au comunicat organizatorii.


Britanicii de la The Stone Roses au anulat concertul pe care ar fi trebuit sa il sustina astazi, 12 august, la Summer Well Festival de pe domeniul Stirbey, din cauza vremii nefavorabile. Anuntul a fost facut de trupa pe Twitter.


In scurt timp, cei de la Zulu Winter, ce deschideau ziua de astazi au facut anuntul de care ne temeam cu totii: "Unfortunately, all performances at Summer Well Festival have been cancelled this evening due to heavy rain. We are looking into playing elsewhere in Bucharest tonight, and will announce asap if we find somewhere."


Program initial Summer Well - duminica, 12 august 2012


17:15 - Zulu Winter


18:30 - The Big Pink


19:45 - Glasvegas


21:15 - The Vaccines


22:45 - The Stone Roses


Popup detector