Suie Paparude isi pun sufletul in aparat in Studio Martin

01 Octombrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Trupa Suie Paparude va sustine concertul de lansare a noului album "Suflet in aparat" pe data de 7 Octombrie 2010 in clubul Studio Martin.


Albumul e la download gratis in format mp3 si se va putea cumpara in format fizic (CD). Este albumul preferat al lui Michi, "o combinatie de stiluri aparent incompatibile. " Suie nu sunt printre norocosii care-au ajus prea des la radio. Exista si o explicatie: "Sunt defazati fata de ceea ce se intampla in muzica in general, in muzica romaneasca in special".


Interviu video cu Suie Paparude


Dupa concertul din Studio Martin, pe cei de la Suie Paparude ii asteapta un turneu prin cateva orase din tara, intre care Targu Mures (clubul Avi Cola pe 8 octombrie), Iasi (in clubul XS pe 22 octombrie), Timisoara, in cadrul festivalului TM Base 2010, Elephant Pub din Bucuresti si altele. Datele turneului sunt disponibile pe site-ul trupei.


"Suflet in aparat" este un album care continua stilul nostru. Se numeste asa pentru ca, practic, noi asta facem - muzica, ajutati de aparate. Lucru care nu este usor, desi, aparent este floare la ureche", spun membrii trupei, intr-un interviu acordat Evz.


Popup detector