Suie Paparude despre CokeLive Peninsula: Aici ne simtim ca acasa!

28 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Suie Paparude a inchis, la Freedom Arena, seria concertelor celei de a saptea editii a CokeLive Peninsula cu un recital la care au fost rechemati de doua ori pe scena de catre peninsularii care parca nu voiau sa lase festivalul sa se termine. Suie au prezentat si noul single, Soundcheck, precum si alte materiale care au fost compuse doar cu cateva zile inainte de festival.

Dupa concert, Dobre si noul Mc – MC Bean, Marius Andrei Alexa – au acordat un interviu pentru www.peninsula.ro.

CokeLive Peninsula: Ati incheiat una din cele mai de succes editii ale CokeLive Peninsula, cum va simtiti? Dobre: „Publicul a fost extraordinar, din cate am inteles si, mi s-a parut, a fost mai multa lume ca anul trecut. Noi, la celelalte editii ba eram prima trupa, ba ultima – am mai cantat o data duminica ca main act, iar dupa aceea au urmat DJ-i. Ce pot sa spun…sunt coplesit de atmosfera si, drept dovada ca daca Suie Paparude strange in fiecare an la fel de multa lume, inseamna ca mai avem ceva de spus si, cu siguranta vom avea ceva de spus si la anu’, daca ne chemati”.

CokeLive Peninsula: Nu va mai lasau sa plecti de pe scena, ati prezentat si materiale noi…

Dobre: “Da. Foarte multe materiale noi, cateva piese instrumentale, au fost vreo doua care chiar nici nu au nume, au fost facute saptamana aceasta si chiar nu au nume; urmeaza sa le dam un nume si le vom pune pe un material nou, pe care speram, cu putin noroc, sa il lansam anul acesta. O alta noutate a fost Soundcheck – e noul nostru single – la care vom filma un nou videoclip si probabil tot asa, ii vom da drumul prin toamna. Avem un vocal nou, de aceea cum a inceput concertul l-am prezentat si dovada ca lumea l-a primit cum se cuvine. Aici ne simtim ca acasa! Culmea ca am inceput sa ne simtim ca acasa in foarte multe locuri, dar in special la CokeLivePeninsula. Noi chiar am venit inca de la prima editie”.

Cat despre MC Bean, el a afirmat ca cei 3.000 de peninsulari prezenti in Freedom Arena l-au primit foarte bine.

CokeLive Peninsula: Cum te-au primit peninsularii?

Mc Bean: “Peninsularii m-au primit exact cum ar fi trebuit, ca si acasa, ca si in Bucuresti cand am avut prima data concertul cu ei. E foarte misto, de fapt stiu cum e CokeLivePeninsula, cum sunt oamenii de aici: multi si cu energie si cu inima, si cu energie de fapt. E imediat dupa 5 dimineata si e un cort plin de 3.000 de oameni. Nu ne mai lasau sa plecam de pe scena…inseamna ca ceva am facut bine pe acolo”.

Nici la orele diminetii peninsularii nu se dadeau dusi, diferitele terase de pe teritoriul CokeLivePeninsula fiind deschise si pline de petrecareti.


Popup detector