Suie Paparude, DJ Andi, DJ Sava, David DJ - nominalizati la Romanian Music Awards

22 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cea de-a 6-a editie a galei premiilor Romanian Music Awards si-a desemnat nominalizatii la cele 14 categorii. Evenimentul se va desfasura pe 5 octombrie, la Iasi, in fata Palatului Culturii, cu incepere de la orele 20:00.

Trupa romaneasca Suie Paparude a fost nominalizata la categoria Best Group, iar David DJ a primit o nominalizare la categoria Best Dance, cu piesa "Sexy Thing".

Anul acesta a fost introdusa si categoria Best DJ, cu urmatoarele nominalizari: DJ Andi Fire; Dj Sava Sunshine (ft. Connect-R & GIC); DAVID DJ Sexy Thing (ft. DONY); DJ RYNNO & SYLVIA Fantasy of Love; GEO Da SILVA Ill Do It Like a Truck.

"Continuam seria de evenimente Romanian Music Awards, prin care dorim sa promovam si sa sprijinim atat muzica de calitate, cat si industria muzicala romaneasca. Consideram ca acest eveniment trebuie sa continue de la an la an, el fiind sigurul eveniment de profil care reflecta suta la suta realitatea pietei muzicale locale. Totodata, Romanian Music Awards reprezinta rasplata artistilor romani care se straduiesc de la an la an sa isi imbunatateasca performantele, cat si rasplata caselor de discuri si de productie, care fac eforturi considerabile sa ii sprijine, a precizat Giovanni Francesco, General Manager Music Channel.

Puteti vota AICI.


Popup detector