Subcarpati - un nou proiect muzical autohton

17 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

SUBCARPATI , infiintat de MC BEAN (Suie Paparude) este cel mai interesant si proaspat proiect autohton de muzica electronica al momentului.


Acesta mixeaza sunete si influente traditionale romanesti cu muzica electronica a momentului si hip hop, rezultatul fiind unul impresionant.


"Inainte sa dai play, trebuie sa stii ca albumul nu e despre teritorialism si nici despre protocronism, cu toate ca sunt folosite elemente folclorice traditionale romanesti. Albumul este despre un tanar roman care a gasit un izvor de energie pozitiva in aceasta muzica, un izvor de energie ce ne poate da un tel comun, respectiv o constiinta comuna. Si suntem in momentul si in tara in care este nevoie disperata de un punct comun intre oameni. Si niciun politician, niciun erou national (fals sau adevarat), niciun om de istorie nu o sa poata sa spuna mai bine decat muzica asta, ce e Romania."


Pe Subcarpati ii puteti vedea live pe 27 noiembrie in clubul Midi din Cluj Napoca si pe 1 decembrie in Bucuresti.


Albumul Subcarpati poate fi descarcat gratuit de AICI, iar mai jos puteti urmari videoclipul (plus making of) piesei "Am crescut pe la Romana".



Subcarpati - Am crescut pe la Romana from z00x on Vimeo.


MAKING OF Subcarpati - Am crescut pe la Romana from z00x on Vimeo.


Popup detector