Studio One filmeaza videoclipul Forever

24 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Studio One adora sa filmeze videoclipuri. Dupa ce au impresionat fanii cu ultimul lor clip, `Mee loves you`, cei doi componenti ai trupei lucreaza acum la un alt material video. Piesa ce va beneficia de clip se numeste `Forever` si este realizata in colaborare cu Vali Barbulescu.

Videoclipul va fi filmat la Chisinau in cursul acestei saptamani. Decizia de a turna in Republica Moldova a fost luata in principal la dorinta lui Vali Barbulescu. Acesta din urma a declarat ca este un fan convins al bucatelor si fetelor din Moldova.

Serge Istrati, Dj-ul trupei Studio One s-a declarat la randul sau incantat de idee, el fiind foarte increzator in talentul regizoral al celor de peste Prut.

Piesa `Forever` se va gasi pe viitorul album al trupei, intitulat `Road to Honey`. Acesta va contine 10 piese si 8 remixuri semnate printre altele de nume mari precum: DJ Tom Boxer, Fly Project, DJ Andi , Konstantin & Kalisto, Vali Barbulescu , Crush si un renumit DJ din Rusia, DJ Yakush.

Desi inca nu a fost lansat oficial, patru piese de pe viitorul album al trupei au fost selectate pentru a aparea pe coloana sonora a unui serial din Rusia.


Popup detector