Steve Rachmad mixeaza in premiera in Romania

06 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Artistul olandez care a experimentat cu mai toate formele techno-ului, DJ-ul, producatorul si remixerul Steve (Jerome) Rachmad, mixeaza in premiera in Romania in luna iunie.


Conform site-ului sau oficial, Steve Rachmad va mixa pe data de 25 iunie in clubul The Ark din Bucuresti. Mai multe detalii despre acest eveniment vor fi postate in curand.


Rachmad face muzica techno de la inceputul anilor '90, lansand la Fierce!, Music Man Records, Sino, Sino, Rotation Records si altele. A lansat muzica sub atat de multe alias-uri, incat numararea si memorarea tuturor devine o treaba nu tocmai usoara. Cu toate acestea, merita amintite Tons of Tones, Ignacio, Sterac, Adverse Match, Parallel 9, The Lonely Guy, Rachmad Project si lista continua.


Desi cantitatea de muzica electronica daruita de catre Steve scenei nu este deloc de neglijat, olandezul a reusit sa pastreze si o anumita calitate si unicitate majoritatii productiilor sale, mentinand un echilibru. Ca remixer a bifat piesele unor artisti precum Advent, Vince Watson, Kanzleramt, Mark Broom, Chris Liebing si multi altii.


Steve Rachmad - Ibiza Voice Podcast - 04.04.2010 by djmixes


Steve Rachmad-5 days off @ Melkweg, Amsterdam, NL (05-07-2008) by steverachmad


Steve Rachmad at Sub-Scape, Antwerp, Belgium (06-06-2008) by steverachmad




Popup detector