Steve Lawler lanseaza la Ovum, label-ul lui Josh Wink

09 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Steve Lawler a terminat recent un nou EP, intitulat "Femme Fatale". Materialul cuprinde doua piese (versiunea originala si un remix semnat de catre Ripperton) si va fi lansat la casa de discuri a lui Josh Wink, Ovum recordings, la sfarsitul lunii septembrie.

Incepand in anii 90 cu rave-uri pe autostrazi, continuand cu unele din cele mai tari nopti din Ibiza, devenite deja legenda, urmand apoi Serile Viva Harlem in clubul londonez The End si turneele Lights Out din America de Nord, Steve Lawler pare sa nu fi dat niciodata gres. Daca e sa vrobim de Steve Lawler ca producator si nu numai ca Dj, munca pe care a facut-o e chiar impresionanta : multe lansari de 12 pentru label-uri ca Bedrock Records, Nervous Records, Subversive, Beside Music, Superfly, Joia Records si chiar pentru label-ul lui, Harlem. De mentionat si o multime de remix-uri, dj mix-uri, compilatii si piese produse de el care au aparut pe diferite materiale.

Steve Lawler va mixa in Romania, in clubul Kristal Glam din Bucuresti, pe data de 22 noiembrie. Detalii gasiti la pagina de Evenimente.


Popup detector