Steve Lawler aduce sexy house in Timisoara

04 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vineri 18, iulie, la cererea publicului, Steve Lawler va fi prezent din nou in Romania, de data aceasta in spatele platanelor din clubul Heaven Studio, Timisoara.

Steve Lawler este un DJ celebru, cunoscut datorita talentului sau pur natural, iar genul sau de muzica electro sexy este deja cunoscut de marea majoritate a clubber-ilor din intreaga lume .

Istoria sa a inceput prin anul 1988. Pe atunci cumpara placi cu Depeche Mode, lucru care l-a facut sa intre pe traiectoria muzicii electronice. Dar ceea ce i-a sucit mintile cel mai mult a fost stilul acid house. Era ascultator fidel a unui post local de radio pirat si prin asta si-a dezvoltat gustul pentru stilul house. Nu trecuse mult timp si prietenii sai l-au convins sa se duca cu ei la petreceri "warehouse". Lawler a fost inspirat sa-si faca propriile sale petreceri ilegale la varsta de 17 ani, intr-un tunel parasit, sub o autostrada din Birmingham, UK, locul sau natal. Aceste petreceri au devenit celebre in Birmingham cat si prin alte locuri mai indepartate.
Incepand cu anii rave de prin 1990, Steve Lawler si-a construit reputatia ducandu-si stilul la performante din ce in ce mai mari si la drumuri din ce in ce mai lungi, astfel devenind unul din cele mai mari brand-uri ale turneelor de muzica electronica, impreuna cu al sau Viva Music.

Aflati mai multe despre biografia si discografia sa, si de pe site-ul oficial, djstevelawler.com.


Popup detector