Steve Angello planuieste un release in stilul David Guetta

19 Martie 2010 Create It BeatFactor

Steve Angello a anuntat ca lucreaza la un nou material, mai exact discul sau de debut, care aparent va avea un stil similar cu cel abordat de David Guetta.

"Lucrez la acest album de mai bine de sase luni, in L.A., si chiar am conceput piese foarte bune. Voi avea, de asemenea, si colaborari cu artisti foarte mari, insa toate astea acum se impacheteaza".

Vorbind despre David Guetta si stilul sau, Angello s-a transformat intr-un mic prezicator, si dupa ce a citit in cafea viitorul, a sugerat ca se astepta ca David Guetta sa aiba mare succes cu abordarea sa. "Stiam ca va ajunge foarte popular. De fapt, am crezut ca se va intampla mai devreme. Acum, ca preziviunile mi s-au adeverit, toti incearca sa faca ceea ce face Guetta. Nu i-as spune pop, pentru ca nu este, este muzica de dans, i-as spune muzica de dans populara. Cred ca e minunat ca ajungem sa lucram cu superstaruri", a mai spus acesta.

Revenind la discul sau, acesta a mentionat ca a adaugat propriul stil, si ca nu va functiona pe patternul cunoscut, in care un artist pop canta pe o piesa de club. "Va fi ceva diferit. Cred ca sunt singurul care a incercat sa duca lucrurile in alta directie. veti vedea, va fi interesant", a spus Angello.


Popup detector