Stereo MCs si DJ Vadim revin in Bucuresti in noiembrie

05 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Cei de la Blame it on London revin cu doua show-uri in clubul bucurestean Fabrica. Pe 12 noiembrie vor concerta cei de la Stereo MCs, iar pe 14 noiembrie DJ Vadim. Cei care doresc sa mearga la ambele evenimente vor avea parte de un bilet special, la pretul de 65 de lei.

Infiintat de Rob Birch (voce) si Nick Hallam (DJ/producator), grupul Stereo MCs inregistreaza albumul de debut - 33-45-78 - in anul 1989, alaturi de DJ Cesare, Owen If (baterie) si Cath Coffey (backing vocals). Un an mai tarziu, lanseaza Supernanural, iar Elevate My Mind devine primul single britanic hip-hop care intra in topurile R&B din S.U.A. In 1992, albumul Connected ajunge pe locul 2 in topurile britanice si le aduce doua premii in cadrul BRIT Awards: Cel mai bun grup, respectiv Cel mai bun album. Urmeaza DJ-Kicks: Stereo MCs (2000), Deep Down And Dirty (2001), Retroactive (2003) si Paradise (2005), precum si o serie de remixuri pentru artisti ca U2, Madonna sau Queen Latifah.

Vadim invirte la discuri de vreo 18 ani, e producator de prin 1992 si a trecut de 1000 de show-uri doar in mileniul actual. In colectia lui de viniluri nu intra nimic care sa nu faca 8 din 10 oameni sa danseze, indiferent ca vorbim despre funk, soul, disco, reggae, dancehall, hip hop sau jungle. Cu toate ca DJ Vadim, pe numele sau complet Vadim Peare, are nationalitate rusa, sosirea sa in Anglia la varsta de numai trei ani i-a schimbat existenta radical. Ulterior el s-a mutat in New York. Vadim este acum DJ, promoter, colectionar de discuri, prezentator radio, ocazional pictor si scriitor.

Cei care doresc sa mearga la ambele petreceri vor plati 65 lei; pretul unui bilet pentru Stereo MCs este de 40 de lei, iar pentru DJ Vadim 35 de lei.

Citeste: Interviu exclusiv cu Stereo MC's


Popup detector