Startul celui mai mare festival din lume peste trei zile - Summerfest

23 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

De pe data de 26 iunie pana pe 6 iulie, Milwaukee va gazdui aproximativ un milion de oameni, iubitori de muzica. Desemnat ca cel mai mare festival de muzical din lume, din 1999 pana acum de catre Guinness Book, Summerfest dureaza 11 zile.

Asezat langa lacul Michigan, in Milwaukee, Summerfest prezinta 700 de trupe si DJ-i. Headline-erii festivalului vor interpreta in incinta Marcus Amphitheater, care are o capacitate de 23,000 de locuri.

Pe scena amfiteatrului vor urca rand pe rand nume mari ale muzicii, precum Stevie Wonder, Rush, John Mellencamp, Steve Miller Band, Rascal Flatts, Alicia Keys with Stephen Marley, John Mayer, Tim McGraw, Stone Temple Pilots, Tom Petty, Heartbreakers si Jonas Brothers.

Pentru scena dance si hip-hop au fost confirmati Thievery Corporation, The Roots, Lee Burridge, Dieselboy si The Crystal Method. Conceptul a luat nastere in 1960, din initiativa lui Henry W. Maier, iar Summerfest a debutat in 1968. In cele 40 de editii de pana acum, Summerfest i-a avut invitati pe Bob Dylan, Peter Gabriel, Tina Turner, James Taylor, Christina Aguilera, Mary J. Blige, si Nine Inch Nails.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial al festivalului, www.summerfest.com.


Popup detector