Start pentru ONG-urile de la Peninsula Park

07 Iunie 2010 Beat Factor BeatFactor

Festivalul Peninsula este, fara indoiala, cel mai mare eveniment in aer liber din Transilvania, fiind, in acelasi timp, si unul dintre cele mai importante pe scena evenimentelor din Romania.

Organizatorii Festivalului Peninsula, in colaborare cu Grupul PONT, anunta deschiderea sesiunii de inscrieri la concursul de proiecte, destinat organizatiilor civile si institutiilor publice care vor sa participe la editia din acest an a Festivalului Peninsula, in cadrul programului Peninsula PARK (fosta Civiliada).

Festivalul Peninsula inseamna nu numai un sir de concerte si party-uri de inalta calitate, ci mai degraba un eveniment bazat pe stabilirea de parteneriate intre diferite sfere ale societatii, o adevarata experienta de vara pentru toti participantii. Tocmai de aceea, organizatorii festivalului au contactat Grupul PONT (www.granturi.ro), o echipa cu o larga experienta in managementul proiectelor si in implementarea proiectelor de dezvoltare, cu scopul de a transforma Peninsula PARK intr-un eveniment de maxima importanta pentru sfera civila din Romania.

Organizatorii festivalului doresc sa realizeze Peninsula PARK cu implicarea unor parteneri din sfera civila si publica, care au o activitate orientata spre tineret (intre 16 si 35 de ani) si vor sa desfasoare programe proprii, adaptate conditiilor speciale ale festivalului. Asteptam de la aplicanti sa vina cu programe, care sunt benefice publicului larg si pot mobiliza cat mai multi peninsulari, cu implicarea lor in diverse programe interactive si distractive, pe care organizatorii le promoveaza prin intermediul ghidului de programe, a paginii web si a locatiei amenajate special pentru desfasurarea activitatilor.

In procesul de selectie organizatorii vor acorda prioritate acelor idei si oferte care implica in mod activ participantii la festival si nu se rezuma numai la prezenta pe teritoriul Peninsula PARK ci "intra si in multime" cu actiunile lor.

Cei interesati pot citi online si descarca anuntul de participare si ghidul de aplicare online. Termenul limita de depunere a intentiilor de participare este de 30 iunie 2010, ora 16.


Popup detector