Spaniolul Tadeo mixeaza in Craiova maine seara

20 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul spaniol Tadeo va mixa maine seara, 21 martie, in clubul Medieval din Craiova. Pentru cei mai putin familiarizati cu activitatea artistico-culturala a lui Tadeo, avem un interviu video disponibil la sectiunea "Interviuri".

Experimentarea si investigarea au fost intotdeauna lucruri esentiale in lumea personala a lui Tadeo. Producator, DJ, manager al caselor de productie Cyclical Tracks si CMYKmusik, Apnea si Mupa, precum si membru fondator al platformei Net28.

Vezi interviul video cu Alex Under si Tadeo AICI

Viziunea sa asupra muzicii techno si electronice sugereaza un lucru comun : bazandu-se pe tehnologie, el creaza sesiuni pline de imaginatie si imposibile , dar mereu reinventandu-le cu ajutorul samplerelor si fx-urilor, incepand de la minimal la hard techno si intorcandu-se la o complet diferita calatorie: o intreaga experienta unica, rezultat al pasiunii si dedicarii sale nesfarsite, reunind limbaje si ganduri.
Pe plan muzical, ca producator, Tadeo reinoieste si mixeaza clasicismul Detroit-ului cu cele mai noi tendinte, in combinatie cu propriul sau mod de a intelege muzica, bazate pe influenta mentala si hipnotism. Latura sa de a experimenta l-a facut sa mixeze in Museo National Centro de Arte Reina Sofia, La Casa Encendida, si 12lea Biennial of Spanish Cinema of Annecz, France.

Acum lucreaza la noi referinte in format 12" pentru Cyclical Tracks, CMYKmusik, Apnea, Mupa si remixuri pentru cateva case de productie internationale, alaturi de instalatii artistice si proiecte pentru expozitii si muzee.

Deja se discuta pe forum, AICI.


Popup detector