Space Dimension Controller mixeaza in Romania

26 Aprilie 2011 Beat Factor BeatFactor

Jack Hamill aka Space Dimension Controller va mixa pe data de 6 mai in Bucuresti, in cadrul unui party The Bubble. Line up-ul este intregit de catre Khidja, Surround Around Sound si Kapnobatai.


Pretul unui bilet este de 20 de lei pana in ora 12.15 si 30 de lei dupa aceasta ora, urmand ca locatia sa fie anuntata joi, 5 mai.


"Despre Space Dimension Controller se cunoaste cu certitudine ca vine din secolul 24 si din alta galaxie. Max Tiraquon, supranumit si Mr 8040 sau SDC, a colonizat in anul 2334 planeta Mikrosector-50, unde omenirea s-a refugiat dupa Invazia Pulsoviana din 2257.


In realitate, in 2009, pe cand avea 19 ani, nord-irlandezul Jack Hamill s-a hotarat ca nu-i mai ajung genurile electronice de pe Pamant si a inventat Galactic Funk. In traducere, a amestecat atat de tare stilurile incat unii s-au intrebat daca nu cumva Prince, James Stinson si Manuel Göttsching au intrat impreuna in studio sa-i lucreze pe ascuns EP-urile. Evident, olandezii de la Clone Records si belgienii de la R&S Records (unde mai scot Aphex Twin sau James Blake) stiu ca productiile lui SDC sunt 100% autentice.


Albumul sau de debut din 14 piese, Unidentified Flying Oscillator, a ridicat sprancenele mai tuturor greilor industriei si l-a purtat pe pustiul din Belfast in zig-zag pe la toate festivalurile mari si cluburile de pe Terra."


Pentru cei mai putin familiarizati cu SDC, puteti asculta un performance inregistrat in 2010, in cadrul RBMA, AICI.


Latest tracks by spacedimensioncontroller


Popup detector