Soulwax lanseaza Soulwax Radio in 2010

05 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Fratii Dewaele, aflati in spatele 2 many DJs, au in plan lansarea unui radio, Soulwax Radio, pentru anul 2010.

David si Stephen, care au lansat piese sub mai multe aliasuri, printre care 2 Many DJs, Soulwax sau Flying Dewaele Brothers, au dezvaluit pentru BBC 6 Music ca in prima parte a acestui an au in plan lansarea unui radio, numit Radio Soulwax.

Acesta va fi un radio online gratuit, plin de muzici selectate chiar de cei doi. "Vom face 24 de compilatii care se vor roti. Fiecare ora are o tema si vor rula astfel incat nicio piesa sa nu se repete", a explicat David. "Il vom lansa online, astfel incat oamenii sa aiba acces la el gratuit."

Desi oamenii se asteapta ca acest radio sa fie un maraton electro-house, David a garantat ca radioul va aborda o zona muzicala foarte variata, cu o multime de genuri muzicale.

"Pentru noi este un pas inainte pentru ca ne-am gandit de mult sa facem asta. Punem muzica in cluburi si lansam piese si facem muzica de dans, si e grozav, insa cateodata nu putem trece peste anumite limite. Cand ajung acasa nu ascult Boys Noize."

"Ne-am petrecut ultimii 20 de ani din viata cautand muzica si am gasit o multime de piese senzationale. Acest proiect ne permita sa ne largim spectrul muzical un pic mai mult".

In acelasi mini interviu pentru BBC6, baietii au vorbit si despre posibilitatea lansarii unui nou album. Acestia au martisit ca un nou disc este pe drum, dar ca inca sunt indecisi in privinta lui.


Popup detector