Snuff Crew revin in Romania

16 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Clubul Control gazduieste cel de-al patrulea eveniment din seria Static Nightclub, pe data de 25 octombrie 2012, adica intr-o seara de joi.


De muzica se vor ocupa Snuff Crew, nemtii gigolosi care ne-au mai vizitat in 2011 si au lasat o impresie buna audientei, plus suport din partea gazdelor, The Model si Indie Jules.


Snuff Crew a debutat in 2008 la Gigolo Records, cu un excelent album reprezentand o oda adusa acid house-ului si sound-ului old school. Pe majoritatea pieselor se poate regasi sunetul legendarului sintetizator TB 303, cunoscut ca fiind unul din ingredientele secrete pentru productia de acid house. Doi ani mai tarziu, Snuff Crew lanseaza Snuff Trax, propriul lor record label. Noul label este destinat in principal muzicii lor si a celor apropiati lor si opteaza pentru un sound distinct, undeva intre acid house si Chicago house, cu o puternica injectie de "jack". Label-ul are deja, la ora postarii acestei minunate stiri, trei release-uri.


Cei doi producatori nemti apar intotdeauna cu masca in public, marturisind ca prefera sa lase muzica sa vorbeasca in locul lor si refuzand astfel sa-si dezvaluie adevarata identitate. In materie de productii lansate deja, cartea lor de vizita mai include casele de discuri Hour House Is Your Rush Records, Playhouse si Nature Records.




Popup detector