Skills Records cauta producatori pentru o noua compilatie

10 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Iata ca inca nu a venit luna decembrie sau nici macar iarna i deja se anuna un prim cadou pentru perioada sarbatorilor. Este vorba de o noua compilaie ce va fi lansata de Skills Records la sfaritul anului in curs.


Pentru cei care inca nu tiu, Skills Records este al doilea label ca vechime din Romania, fiind infiinat in 1997 odata cu prima ediie a festivalului Delahoya, avand un istoric bogat in spate - de la mixtape-uri realizate pe benzi magnetice pana in prezent - fiind actualmente unul din cele mai importante label-uri de techno din ara.


Managementul labelului s-a hotarat sa selecteze un numar de piese aparinand atat artitilor consacrai cat i artitilor mai tineri, aflai in ascensiune, pentru viitoarea compilaie ce se va numi sugestiv „Snow Beats by Skills”. Aceasta urmeaza a fi lansata pe toate portalurile importante de muzica electronica in jurul daii de 16 decembrie.


Daca eti artist din sfera muzicii techno sau minimal-techno, trimite linkul cu piesa (piesele) tale, in format mp3_192kbps, la adresa contact(at)skills.ro. Termenul limita de predare pentru preselecie este 25 Noiembrie. Succes!


Popup detector