Sister Bliss la Peninsula 2012

09 August 2012 Beat Factor BeatFactor

Pe 23 august, in prima zi a celui mai mare festival din Romania, nu vor canta doar legendarii fosti membri ai trupei Dire Straits, sub numele de The Straits, ci va mixa pentru peninsulari nimeni alta decat Sister Bliss.


Membru fondator al trupei britanice Faithless, Sister Bliss este, dupa mai bine de 15 ani de cariera, un nume de reper al muzicii electronice. Seturile de DJ mixate la cele mai faimoase cluburi din lume, colaborarile cu regizori de Oscar si artisti de talie internationale si, bineinteles, faptul ca a fost, practic, imboldul muzical din spatele unor hituri precum „We come one” , „God is a DJ” sau „Insomnia” fac ca Sister Bliss sa fie un show de neratat la cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula.


Artista va mixa joi la Ciuc Music Live Stage.


Programul muzical complet al Peninsulei poate fi consultat pe site-ul oficial al festivalului, www.peninsula.ro Cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula se desfasoara intre 23 si 26 august. Printre artistii care vor concerta se numara Tinie Tempah – cel mai cunoscut artist hip-hop din Marea Britanie, The Straits – trupa infiintata de fosti membrii Dire Straits care canta hiturile legendarei formatii de rock –, cel mai iubit artist al Ungariei, Ákos, Children of Bodom, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront si N.O.H.A.


Festivalul Peninsula este sustinut de Ciuc, Pepsi, MOL, Borsec, Orange si Rock FM. Parteneri media principali sunt Adevarul si Zile si Nopti. Cele mai proaspete informatii despre cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula le puteti gasi si anul acesta pe pagina oficiala www.peninsula.ro, precum si pe pagina de Facebook a evenimentului. Biletele si abonamentele pentru Peninsula 2012 se vand in reteaua de magazine Eventim si pe www.eventim.ro. Un abonament costa 150 de lei, iar biletul de o zi - 60 de lei.

Popup detector