Siriusmo lanseaza un nou material: The Plasterer Of Love EP

11 Iunie 2010 Create It BeatFactor

Super-producatorul german Siriusmo va lansa EP-ul The Plasterer Of Love la casa de discuri Monkeytown, deschisa de Modeselektor, luna viitoare, urmand ca LP-ul sa apara in primavara anului urmator, anunta FactMag.

Aceasta stire ar trebuie sa aiba parte de un mare flash avand in vedere ca a trecut aproape 1 an de la ultimul material original lansat la Monkeytown, numit The Uninvited Guest EP, care s-a bucurat de o apreciere internationala.

EP-ul s-a aflat in playlist-ul unor nume precum Cassius, Erol Alkan, A Trak sau Sinden, iar High Together a fost licentiata pentru compilatia Kitsune.

De atunci, Sitiusmo a lansat remixuri pentru Chromeo, tTe Gossip, Breakbot sau Scissor Sisters (!!!!!), insa fanii au asteptat cu mare nerabdare un material original al acestuia.

Astfel, acest The Plasterer of Love EP, compus din cinci piese, vine ca un vis implinit pentru cei care deja nu mai aveau rabdare.

The Plasterer of Love va fi lansat pe 5 iulie, cu evident, un artwork de exceptie, realizat de domnul Siriusmo himself.

Puteti asculta un mix preview al pieselor “123" si “Einmal in der Woche schreien” pe profilul de Soundcloud Siriusmo.

Plasterer of Love tracklist:

A1 The Plasterer of Love

A2 Katharsis Impossible

A3 Blaue Sonne

B1 Einmal in der Woche schreien

B2 123

Iata si cateva mostre de ce face omul, in cazul in care nu stiti:

Siriusmo - High TogetherSiriusmo - The Uninvited GuestBreakbot -Baby I'm Yours (Siriusmo Remix) [feat. Irfane]Scissor Sisters - Invisible Light (Siriusmo Remix)


Popup detector