SimfyDj - primul motor de cautare si comparatie pentru muzica electronica

16 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

SimfyDj - primul motor de cautare si comparatie pentru muzica electronica
TAGS:
DJ  clubbing  remix  download  muzeu  techno  SimfyDj 
SimfyDj.com a fost lansat in aceasta saptamana si este primul motor de cautare, care include o metoda de comparatie a preturi online pentru muzica electronica, incepand de la house si drumnbass pana la techno. Serviciul a fost creat pentru iubitorii de muzica din toata lumea si in special pentru DJ-i.

Pe acest website se pot localiza peste 40,000 de artisti, 70,000 de lansari si 240,000 de piese de pe internet, iar utilizatorii pot compara preturile produselor si pot lua decizia cea mai buna si ieftina. Chiar daca numarul magazinelor online sau a celor de download legale se inmultesc, SimfyDj.com este primul site de comparare pentru muzica electronica.

SimfyDj.com spuneau ca au facut site-ul cu scopul De a crea claritate si transparenta in afacerea download-urilor legale. Datorita ideilor si tehnologiei inovative, SimfyDj.com ajuta clientii care isi cauta muzica favorita sa salveze bani si timp spunea co-fondatorul website-ului Steffen Wicker.

In prezent SimfyDj.com preia informatii de pe Play It Tonight, Audio Jelly, Track It Down, Juno, Juno Download, Trax Source, Stompy, Ministry of Sound, Peppermint JAM, Resonant Vibes, DJ Shop, Play Word and Sound, djmr, Critical Rhythm, Xpressbeats, Three Beats Digital, Bonzai Music, Chemical, DJ Download, DJ Tunes, Conzoom, Bleep, Magnetic Grooves, Breakbeat Online, Clickgroove. Portalul Beatport va fi si el inclus in acest an.


Popup detector