Silent Bass in deschidere la Amon Tobin

15 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa Kid Koala, DJ Food, One Self, DJ Vadim si Bonobo, Fundatia Phoenix il invita la Bucuresti pe Amon Tobin - unul dintre reprezentanții cei mai de seama ai label-ului britanic Ninja Tune. Concertul va avea loc la Club Session (Str. Elefterie nr. 47-49), in data de 27 aprilie. Silent Bass este cel mai recent proiect al lui Silent Strike (Ioan Titu, 25 ani), impreuna cu artistul video Dan Basu (25 ani).

Silent Strike este unul din cele mai apreciate nume din scena de muzica electronica din Romania. Are la activ un album și pregatește inca doua anul acesta 3AM - in colaborare cu doi prestigioși muzicieni de jazz din Statele Unite (Lucian Ban și Alex Harding) și urmatorul album solo, care va aparea in toamna.

Dan Basu este artist video și colaboreaza cu Ioan Titu de 4 ani. Prezenta lui la Clubul Session in seara de 27 aprilie este mai mult decit oportuna, intrucit tot el va ilustra si set-ul lui Amon Tobin, acesta din urma fiind impresionat de lucrarile lui Dan de pe site-ul proiectului Silent Bass (www.myspace.com/silentbassro).

Biletele costa 40 de lei și pot fi cumparate online la www.bilet.ro, sau la Librariile Carturești, Magazinul Muzica, Magazinul Unirea și n rețeaua de magazine Flanco și Flamingo Computers din București și din țara. n ziua evenimentului biletele vor costa 50 de lei.



Popup detector