Show-ul lui Ferry Corsten, Corsten's Countdown, se aude asta seara la Vibe FM

16 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

"Corsten's Countdown" este un show radio saptamanal, a carui gazda este Ferry Corsten. Este prima emisiune care permite ascultatorilor sa voteze si sa aleaga 10 piese. Aceste track-uri votate de public, vor intra intr-un Top 10, difuzat la sfarsitul fiecarei luni.


In fiecare saptamana Ferry Corsten prezinta cele mai hot productii din trance, progressive, house. Highlight-urile momentului se asculta in "Corsten's Countdown", timp de o ora. Fii parte a muzicii electronice in fiecare seara de luni, de la ora 23.00 , alaturi de Ferry Corsten si Vibe FM.

Anul 2008 a fost un an creativ pentru Corsten. A intrat in studio si a lucart la un nou album, intitulat "Twice In A Blue Moon". Titlul acestui album spune aproape totul! Data lansarii a coincis cu aparitia celei de-a doua editii din "Full Of Ferry - The Masquerade", si anume 1 noiembrie 2008.

Noul LP intitulat "Twice In A Blue Moon" a fost lansat oficial. Acesta vine dupa legendarul "L.E.F", care i-a adus lui Corsten statutul de superstar al stilului trance.

Cel mai bun track din noul album al lui Ferry Corsten ("Twice In A Blue Moon") este "Made Of Love", care clar, e facut cu multa dragoste. Piesa a fost votata pe locul 5 in cadrul ASOT Top 20 pe anul 2008. A dat lovitura si in alte show-uri radio precum "Trance Around The World" (Above & Beyond) si "Podcast" (Gareth Emery).

Din aceasta primavara difuzoarelor tale vor fi asaltate de garda franceza: David Guetta, Martin Solveig, Antoine Clamaran, Joachim Garaud, Dominique Minelli. Vibe FM onoreaza bpm-ul in dj set-uri exclusiviste! Mai multa muzica trance cu Armin Van Buuren (A State Of Trance), Tiesto (Tiesto's Club Life), Above & Beyond (Trance Around The World), Markus Schulz (Global DJ Broadcast), Ferry Corsten (Corsten's Countdown).

Vibe FM este gazda celor mai buni DJ-ii ai momentului: Carl Cox (Global), John Digweed (Transitions), Dennis Ruyer (Dance Department), Roger Sanchez (Release Yourself), Beatfactor Sessions, DJ Andi, Vali Barbulescu, DJ Optick, Liviu Hodor, Christian Green, Emil Lassaria, Hermannstadt Collective, Noi Doi, Lucian Barbulescu, Vika Jigulina, Paul Damixie, Sllash & Doppe, plus ... cea mai respectata platforma dance, Beatport, vine la Vibe FM cu The Beatport 20.


Popup detector