Shlomi Aber: Sunt un om al prezentului si al viitorului

04 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Shlomi Aber a acordat un interviu clubului Zebra din Bacau, cu ocazia revelionului 'Fate New Year's Eve 2011'.


Cel care a conturat pentru prima data orasul israelian Tel Aviv pe harta muzicii house a fost Guy Gerber, iar acum il urmeaza Shlomi Aber.


"Am avut un an foarte bun i sunt recunoscator ca am avut ocazia sa duc la bun sfarit multe obiective atat pe plan personal cat i profesional. Totui, eu sunt un om al prezentului si al viitorului. Deci pentru mine e mult mai important ce va fi in 2011. Abia atept sa vad ce-mi rezerva viitorul, mai ales ca am in plan cateva proiecte foarte interesante", spune Shlomi Aber in cadrul interviului respectiv.


"Muzica electronica in general e in continua micare. E i normal, de altfel. Daca nu ar aparea noutai, nu am evolua deloc, nu? Evident, criza economica mondiala a lovit multe cluburi, dar sunt bucuros sa vad ca oamenii inca ies i se distreaza impreuna ascultand muzica underground. (...) Iniierea mea in muzica electronica s-a produs cand eu aveam vreo 12-13 ani. A putea spune mai mult ca muzica a fost mereu parte din viaa mea. Cel puin aa imi pare, privind in urma. Ca i cum a fost mereu cu mine, de la inceput."


"Fac muzica de foarte mult timp, dar abia acum ase ani am intrat in vizorul internaional dupa ce am produs piese precum Tel Aviv Garden, Freakside i Sea of Sand. (...) tiu ca exista prejudecai cum ca muzica electronica, inclusiv techno sau house e sterila, lipsita de sentimente. Pentru mine, muzica asta e plina de suflet i sentimente. Dupa cum ai spus i tu, jazzul este muzica sufletului i eu sunt mare fan a orice are suflet."


Popup detector