Shaggy in Bucuresti - concert

07 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Shaggy in Bucuresti - concert
TAGS:
altceva  melci 

Shaggy revine in Romania, vineri, 10 iulie, pentru un concert care va avea loc in Turabo Society Club din Bucuresti.

Shaggy, pe numele adevarat Orville Richard Burrell, s-a lansat pe piata muzicala la inceputul anilor `90, cu un remix al piesei ska classic, `Oh Carolina`. Primul sau material reggae dancehall underground a spart toate topurile vremii.

Au urmat alte hituri reggae, care l-au propulsat direct in varful ierarhiilor muzicale. Dupa lansarea albumului `Boombastic`, un succes mondial, a castigat in 1996 premiul Grammy la categoria `Best Reggae Album`.

In 2000 lanseaza `Hotshot`, declarat cel mai bine vandut album al anului 2001 datorita celor doua single-uri exceptionale: `It Wasn’t Me` si `Angel`.

In 2002 lanseaza albumul `Lucky Day`, iar in 2003 `Friends Reunited: The 90’s`. In 2005 lanseaza albumul `Clothes Drop`, iar vara lui 2006 nu a facut exceptie lansand albumul `Reggae Vibes`.

In 2007 a adus in atentia fanilor din toata lumea albumul `Bonafide Girl` urmat de `Intoxication`. Pentru acest proiect Shaggy a adunat nume mari in lista de colaborari oameni precum Redd Foxx, Screechy Dan, Rik Rok si Rayvonm.

In 2008 Shaggy a lansat in exclusivitate pe My Space noul sau videoclip, pentru piesa `What’s Love`. Materialul a fost produs de Hype Williams si in colaborare cu Akon. `What’s Love` este al doilea single de pe albumul `Intoxication`, lansat de Shaggy in 2007.


Popup detector