Sensor implineste astazi 11 ani

15 Martie 2010 Create It BeatFactor

15 martie 1999. Paul Ilea, Zoli (Sistem), Sergiu Stoiadin (Sensor, Mandinga) + inca alti sase oameni, au pus bazele trupei Sensor, intr-un bar la Conservatorul din Cluj.

Dupa 11 ani, trupa Sensor este una dintre cele mai respectate si recunoscute pe plan local si nu numai, si sunt responsabili pentru conceptul muzical axat pe "percutii", devenit si un business profitabil.

Multe nume au trecut prin trupa Sensor, insa Paul Ilea este cel care a controlat si indrumat trupa inca de la inceputurile sale.

Anul trecut, cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta, Sensor a lansat un disc aniversar, intitulat 10 years - Best, Unreleased, care se regaseste si pe BeatFactor.

Tot anul trecut, acestia au lansat si un videoclip nou, pentru piesa La Dragoste Nu Se Poate, care de asemenea, se poate vedea mai jos.


Sensor - La dragoste nu se poate pe www.playmymusic.ro



Pentru anul 2010, acestia pregatesc un nou album, care va aparea cel mai tarziu in luna mai, dar si un nou concept de concerte, "grafik Show", cu pisicapatrata.

Sensor se va dezvolta foarte mult si in ce priveste productia muzicala pentru alti artisti, prin studioul Kult Studio, iar pana in acest moment acestia au lucrat pentru Mara, care de curand a lansat In Love.


De asemenea, vor realiza si soundtrack-uri, unul dintre ele pentru un film semnat Dan Chisu, dar si pentru emisiunea Dansez pentru Tine, pentru noul sezon, care va avea o noua proba de dans cu percutii.


Popup detector