Sensor aniverseaza 10 ani de existenta la Music Club, joi, 18 iunie

09 Iunie 2009 Beat Factor BeatFactor

Sensor aniverseaza 10 ani de existenta la Music Club, joi, 18 iunie
TAGS:
sensor  aniversare 

Joi, 18 iunie 2009, la Music Club, trupa Sensor va sarbatori 10 ani de existenta printr-un concert 100% electronic. Cei 10 ani de activitate muzicala se vor materializa si intr-un disc promotional care se va distribui impreuna cu revista Sunete, in peste 1000 de exemplare. Revista va putea fi cumparata la pretul de 15 lei, impreuna cu CD-ul Sensor.

Albumul se numeste Best, Unreleased si contine piese care nu au fost lansate pana in acest moment si au fost produse in ultimii 10 ani. Pe acest disc este inclusa „La dragoste nu se poate”, cea mai recenta productie Sensor, difuzata deja pe radiourile din Romania; piesa poate fi ascultata AICI.

Concertul va incepe la ora 21:00, iar intrarea la eveniment va fi de 30 lei. In acest pret primiti si revista Sunete, impreuna cu CD-ul Sensor Best, Unreleased.

Sensor inseamna Paul Ilea (producator, electronics, percutie si vocal) si Alexandru Negra (percutie, scratch si clarinet). De-a lungul timpului, proiectul Sensor a colaborat cu o multime de artisti, atat pentru albume, cat si pentru concertele live, componenta trupei schimbandu-se in functie de necesitati.

Cea mai noua realizare Sensor este premiul primit pe 6 iunie 2009, in cadrul Romanian Music Awards, la categoria Best Sound.


Popup detector