Sensation: ultimele 500 de bilete in Ring

18 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

Sensation: ultimele 500 de bilete in Ring
TAGS:
Sensation  bilete 

Sambata aceasta, pe 21 aprilie, Sensation transforma in premiera absoluta Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in cel mai mare club din Romania: “Ocean of White”.


ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte electrizanta, alaturi de Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell, romanii Greeg & Onuc si nelipsitul Mr. White. Accesul este permis incepand de la ora 21.00, iar showul incepe de la ora 22.00.


“Sensation este, prin traditie, un eveniment sold-out in cateva ore in alte tari, un fenomen din acest punct de vedere, si cei care au mai fost stiu asta. In momentul de fata, categoria Ring este aproape de epuizare, cu ultimele 500 de bilete disponibile. Respectand ideea de “Celebrate Life”, o cota parte din pretul biletelor pleaca in scopuri caritabile la fundatia Dance4Life, o platforma internationala de lupta impotriva HIV. Va promitem un spectacol ce depaseste orice inchipuire - vedeti ce s-a intamplat in Serbia, cand “Ocean of White” a cucerit arena din Belgrad,” spune Sorina Burlacu, Director General Events.


“Ocean of White”, care a avut premiera pe 5 iulie 2008 in Amsterdam, este una dintre cele mai grandioase productii Sensation. In Olanda, scena a acoperit intreaga lungime a stadionului Amsterdam Arena, aproape 160 de metri.



Pavilionul Central al Romexpo se va metamorfoza complet intr-un univers acvatic: un canal ridicat si 48 de fantani arteziene care bat pana aproape de acoperisul cupolei, in ritmul muzicii. Participantii vor asista la o desfasurare de forte aproape la fel de spectaculoasa precum celebrelele arteziene de la Hotel Bellagio din Las Vegas, cu 100 000 de litri de apa curenta folosita in fiecare ora din cadrul spectacolului.



Popup detector