Se suplimenteaza biletele in Gazon B la Depeche Mode

17 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce biletele din zona Gazon A s-au vandut in totalitate in doar o luna de la punerea in vanzare, zilele acestea s-au terminat si biletele din Gazon B. La solicitarea organizatorilor, managementul trupei a fost de acord cu suplimentarea acestui sector cu inca 2000 de bilete.

"Desi mai sunt doua luni pana la data concertului, doua categorii sunt deja sold-out! a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

In urma numeroaselor e-mailuri si telefoane primite din partea fanilor, organizatorii au solicitat managementului Depeche Mode suplimentarea numarului de bilete din Gazon B, reprezentantii trupei aproband azi aceasta cerere. Cele 2000 de bilete suplimentare s-au pus in vanzare inca de dimineata, pe myticket.ro si in magazinele Diverta.

Depeche Mode va concerta pentru a doua oara la Bucuresti pe 16 mai, in Parcul Izvor, in cadrul unui eveniment oferit de Becks si produs de Emagic, inclus in turneul Tour of the Universe. Biletele mai pot fi achizitionate din reteaua Diverta si de pe www.myticket.ro la preturile de 360 (categoria VIP), 120 lei (Gazon B) si 100 lei (Gazon C).





Popup detector