Se lanseaza un nou radio online - TranceNet Radio

16 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Astazi, 16 martie, va avea loc lansarea oficiala a TRANCEnet Radio iar o data cu acesta vor fi lansate in paralel site-ul oficial www.TranceNet.ro cat si forumul aferent. TRANCEnet se axeaza pe promovarea muzicii trance de calitate si a tuturor sub-genurilor acesteia, insa nu neglijeaza nici alte curente precum drum and bass, break-beats, electro, progressive si altele.

TranceNet doreste de asemenea dezvoltarea unei comunitati care va da posibilitatea userilor sa acceseze informatii de actualitate despre tot ceea ce inseamna muzica electronica, in Romania cat si in strainatate, noutati in privinta evenimentelor ce vor urma, a lansarilor si productiilor muzicale actuale, review-uri despre Dj-ii vostri preferati precum si despre locurile unde se tin cele mai hot party-uri.

Programul radio-ului va fi monopolizat de luni pana sambata de muzica Trance, prin emisiuni realizate de cativa rookies in materie sau dj incepatori desigur alesi pe spranceana, iar duminica va fi rezervata altor genuri muzicale, mai sus mentionate, care vor fi promovate prin intermediul unor emisiuni de specialitate. In afara grilei de programe a emisiunilor, postul va difuza 24/7 muzica de calitate.

"Cu amabilitatea partenerilor nostri media, carora le multumim pe aceasta cale, vom incerca sa sprijinim,sa promovam absolut toti Dj-ii incepatori condusi desigur de ambitii mari, si nu in ultimul rand pe cei deja consacrati in aceasta industrie. Astfel cu aportul agentiilor Love Events, Groove ++ si Wellmixedrecords vom pune in playlist-ul nostru cele mai hot promo-uri lansate si de asemenea diverse seturi inregistrate in cluburi."

"In prima saptamana vom lovi in stream cu 14 show-uri realizate de colaboratorii TRANCEnet Radio si aici tinem sa-i mentionam pe Deep Rush, Dan 0 sau Flavio Maldez. De asemenea vom difuza si promova cel mai nou album semnat ATMA THE SECRETS OF MEDITATION, un must have de real succes pe scena psy-trance. Duminica punem in meniu promo-uri din partea unor Dj consacrati precum: Kool, Max, Horace Dan D, Vania, Thornado iar de luni pana sambata vor apasa butonul play artisti precum Dj Latam, Mr. Pit, Option Zero, Ankhen si The Last Sequence."


Popup detector