Se lanseaza un nou brand de petreceri cu Adam F

16 Noiembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Lev8 se lanseaza intre brandurile de organizator din Romania printr-un eveniment de clasa, UpGreat, avandu-l in prim plan de reputatul producator si DJ Adam F., in Sibiu, capitala culturala europeana, 16 de ore de muzica electronica diversa intr-un mediu elegant si prielnic schimburilor culturale, clubul Uptown, vineri, pe 23 Noiembrie 2007.

Capul de afis il tine reputatul DJ si producator Adam F, insa tot line-up-ul este pe masura: Khidja Clouds Society in componenta intreaga vor sustine un concert, dupa care la platane se vor afla Rusu si Flore de la Khidja, apoi Gojira, apoi Readymate iar dimineata after, cu Readymate, Electrocaine si ceilalti invitati.

Ce moment si ce loc sunt mai bune pentru lansare lev8 decat Sibiul in anul de sarbatoare in care e capitala europeana? Oras al culturilor, oras al culturii, Sibiu poate fi gazda lansarii unui mod nou de a vedea evenimentele muzicale contemporane, fiind garantul moral al unui demeers nobil, menit a eleva spiritul tinerei generatii, ca alternativa la subcultura.

Ne folosim de prima ocazie pentru a aduce la Sibiu pe una din legendele muzici dnb, impreuna cu nume consacrate de pe scena locala de muzica electronica. Spune Florin Rosu, liderul brandului lev8. Va fi un eveniment al deschiderii la nou, al culturalizarii, si in primul rand poate, al bunei dispozitii.

Adam F. Este unul din cei mai respectati producatori si Dj de drum and bass din lume, cu un album de platina, 4 discuri de aur RIAA si 11 single-uri de top 40 la activ. E mai mult decat drum and bass insa pentru ca Adam a produs si pentru artisti din cu totul alte zone muzicale.

Alte detalii puteti gasi aici.


Popup detector