Se lanseaza Turabo Society Club

27 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Grupul Turabo lanseaza vineri, 30 mai 2008, Turabo Society Club, un spatiu exclusivist destinat social networking-ului. In aceeasi luna in care Turabo Caf sarbatoreste 5 ani de existenta, Turabo Society Club isi deschide portile cu un show ce-i are ca invitati pe: Alex Gaudino & Shena, DJ Rynno & Sylvia si DAX.

Intins pe o suprafata de 10.000 m, Turabo Society Club grupeaza in acelasi loc: un club, un restaurant, un centru de evenimente, o piscina si o cafenea. Complexul creeaza premisele unui spatiu deschis, atat la propriu, cat si la figurat, apropierii umane, fie ca este vorba de petrecerea timpului liber, intalnirile de afaceri sau sarbatorirea unor evenimente speciale din viata fiecaruia.

Clubul vine pe o piata, a Bucurestiului, avida de astfel de locatii. Cu o capacitate de 1200 de locuri si un design impresionant va aduce, la pupitru sau pe scena, nume mari ale scenei internationale si romanesti.

In ton cu traditia lansata de Turabo Grand Ballroom, noul centru de evenimente poarta numele Turabo Royal Ballroom si are o capacitate de 600 locuri. Este un loc destinat evenimentelor celor mai diverse precum petreceri de firma, prezentari de moda, conferinte sau nunti.

Restaurantul cu un specific combinat, italian si romanesc, poate gazdui 200 de clienti si este o continuare fireasca a succesului repurtat de Turabo Grand Ballroom.

Turabo Caf cu numarul 30, poate primi 100 de clienti si marcheaza cei
5 ani de existenta a celui mai mare lant de cafenele din Romania, un concept ce a modificat radical perceptia asupra cafenelelor de lux din tara noastra.

Piscina, printre putinele locatii de lux din Capitala, inaugureaza vara si isi asteapta cei 150 de clienti pe care ii poate gazdui. Inaugurarea Turabo Society Club va avea loc vineri, 30 mai 2008, de la ora 23.00 in incinta clubului din Lacul Tei, str. Oltetului nr. 30.


Popup detector